Coaching

Τί είναι το Coaching;

Είναι ένας σύγχρονος κλάδος της ψυχολογικής επιστήμης που εφαρμόζεται σε μη κλινικό πληθυσμό με σκοπό την αύξηση επιδόσεων, επίτευξη απαιτητικών στόχων, βοήθεια στην λήψη αποφάσεων και γενικά  χάραξη ανάπτυξης,  είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

 Κοινός

θα βρει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού  σου!

Γεννήθηκε μέσα από διαφορετικούς κλάδους, όπως της ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής, των συμβούλων επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης και τα τελευταία χρόνια της Θετικής Ψυχολογίας και της Νευροεπιστήμης.

Το Coaching ταιριάζει σε εκείνες τις περιπτώσεις που ο πελάτης θέλει να πετύχει στόχους, που θα τον οδηγήσουν στην προσωπική του ευτυχία!

Female Patient

Coaches

Νίκος Αγγελής

Μετά από μία καριέρα σε πολυεθνικές εταιρείες σε υψηλόβαθμες θέσεις. Αποφάσισε να πάρει το δρόμο του σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Δημιούργησε αρκετές εταιρείες τελευταίο απόκτημα του το κέντρο δια βίου μάθησης Therapyway. 

 

Έχει δίπλωμα NLP Practitioner και Master NLP Practitioner από το University of Santa Cruz, California.

 

Έχει πιστοποιήσεις από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

 σχετικά με  “Digital Marketing” και “Μίγμα Marketing και Brand” Στα πλαίσια των ικανοτήτων του ειναι και η συμβουλευτική εταιρειών. 

 

Επίσης πιστοποιήσεις από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 

σχετικά με

Άγχος και κατάθλιψη” 

Ψυχοθεραπεία Θεωρία και Πράξη” 

“Διαχείριση Χωρισμού - Διαζυγίου Γονέων

 

Διαθέτει εμπειρία στο Coaching και, συνδυαστικά με τις σπουδές του και την πρότερη εργασιακή του εμπειρία, παρέχει συμβουλευτική εταιρειών.

Γιάννης Αθανασόπουλος

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος είναι Senior Partner στην Synolic® – nlpgreece® που ειδικεύεται στην εφαρμογή του μοντέλου Synolic® HRD σε οργανισμούς και εταιρείες σε διάφορους κλάδους, ως Human & Business Development Director.

 

Ως Μηχανολόγος Ναυπηγός, με MBA από το Manchester Business School, ξεκίνησε την καριέρα του από τη ναυτιλία και πέρασε γρήγορα στη βιομηχανία παραγωγής σιδήρου και χάλυβα σε Ελλάδα και Βαλκάνια.

Πιστοποιημένος Σύμβουλος & Εκπαιδευτής από το NLP Global Training & Consulting Community του NLP University στο UCSC (από τον R. Dilts & J. DeLozier), ειδικεύεται σε θέματα βελτίωσης της αποτελεσματικότητας επαγγελματιών, επιχειρηματιών και στελεχών.

Κατέχει θέση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο Ελλήνων Αποφοίτων του Manchester Business School. Είναι επίσης μέλος του Global NLP Training & Consulting Community, του European Board of NLP, European Community of NLP και του Hellenic Board of NLP.

Μαριάννα Αντωνακάκη

Ξεκίνησε τις σπουδαστικές της διαδρομές από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών όπου αποφοίτησε από το τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας ενώ σχεδόν παράλληλα με την αποφοίτηση από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, σπουδάσε Art & Design στον ΑΚΤΟ αποκτώντας Β.A. in Interior Design από Middlesex University.


Αρθρογραφώντας πάνω από 20 χρόνια σε περιοδικά κι εφημερίδες το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής της διαδρομής δημοσιογραφεί έχοντας συνεργαστεί με τους πιο μεγάλους εκδοτικούς τίτλους, περιοδικά, εφημερίδες, ένθετα καθώς και γραφεία τύπου και διαφημιστικές εταιρίες.

Πίσω από το ραδιοφωνικό μικρόφωνο ακούγαμε τη φωνή της σε καθημερινή πολιτική σατιρική εκπομπή για 35 περιφερειακά ραδιόφωνα και δύο κυπριακά έως το 2011, ενώ ταυτόχρονα εργάστηκε και στο δελτίο ειδήσεων από την τηλεόραση του Star.

Από το 2013 ξεκίνησε να μετασχηματίζει την πολυετή της εμπειρία της στο χώρο της επικοινωνίας & των Media σε επιστημονική εκπαίδευση του συστήματος NLP.

Είναι International NLP Trainer από το NLP University, California Santa Cruz και certified New Code NLP practitioner trained by ΙΤΑ of NLP. Είναι μέλος του European Board of NLP, και του Hellenic Board of NLP. Είναι πιστοποιημένη Μental Health Facilitator και ενεργό μέλος του International Directory of Certified Mental Health Facilitators. Είναι International PointsOfYou® Trainer, της δημιουργικής μεθόδου που βασίζεται σε φωτοθεραπεία και Neurolinguistics.

Εξέλιξε το σύστημα NLP δημιουργώντας το δικό της εξειδικευμένο NLP Model στο γονεϊκό και εκπαιδευτικό πρωτόκολλο κατωχυρωμένο ως NowLetsPlay®.

Το NowLetsPlay® είναι ένα εξειδικευμένο Μοντέλο επιστημονικής απόδοσης όλων των τεχνικών του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού μέσα από Living Metaphors και παιχνίδια που εκκινούν τη βιωματική και απόλυτα προσωποιημένη τεχνική ανάλογα με τις ανάγκες, τους στόχους και το αναπτυξιακό στάδιο του κάθε παιδιού.

Το 2ο εξειδικευμένο και κατοχυρωμένο Μοντέλο της αφορά στην επιστημονική εφαρμογή του NLP σε εγκύους, «νεογέννητες» οικογένειες καθώς μαζί με το μωρό γεννιέται κι ένα νέο σχήμα στη σχέση των δύο γονέων μεταξύ τους, καθώς και του καθενός με τον ίδιο τον εαυτό του. Το NLPregnancy® μελετά τη διαδρομή από την ώρα της σύλληψης μέχρι τα στάδια της Λοχείας ως ένα Hero’s Journey.

Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου

Με εξειδίκευση σε Ψυχολογία και Neuro-Linguistics, Master of Social Science, Ph.D σε Human Resource Development, προσεγγίζει συστημικά το δυναμικό των ανθρώπων.

Διαθέτει πολυετή πείρα στην εφαρμογή του συστήματος Νευρο- Γλωσσικού Προγραμματισμού, NLP, για επαγγελματική διάκριση και προσωπική αποτελεσματικότητα, και συνεισέφερε στον εμπλουτισμό του μοντέλου “the Synolic® approach to human resource development”.

Neuro-Linguistics

Είναι μέλος του Global NLP Training & Consulting Community (GTC), European Board of NLP (EBNLP), European Association of NLP Therapy, American Board of NLP, Time Line Therapy Association και στοχεύει στην συνεργασία με επιστημονικές κοινότητες για την συνεχή άντληση συμπερασμάτων αναφορικά σε εφαρμογές και στην εξειδίκευση του συστήματος NLP σε επαγγελματικούς κλάδους.

Είναι μέλος της επιτροπής ασφαλείας και προστασίας μελών ΣΕΠ.

Ακαδημαϊκά projects όπου εφαρμόζει το σύστημα Neuro – Linguistic Programming
Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EKΠA) – Οδοντιατρική σχολή – Το NLP στη δυναμική της ανάπτυξης δεξιοτήτων επικοινωνίας για τους Οδοντιάτρους
Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Μεταπτυχιακό πρόγραμμα CSAP – Το σύστημα NLP σε συστήματα συνολικής προσέγγισης στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και στην τεχνολογία της αλλαγής
Πανεπιστήμιο Αιγαίου – NLP Bασικές δεξιότητες
HEC – Paris, Executive Coaching program – The Socratic methodology in Diagnostic /Coaching questions

Συγγραφικό έργο, Δημοσιεύσεις
Στο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνονται τα βιβλία, «NLP – Η απομυθοποίηση», και «Παρ’ το αλλιώς»