Online συνομιλία με σύμβουλο ψυχικής υγείας

Γιατί o χρόνος σου είναι σημαντικός!

Κλείσε ραντεβού άμεσα, ακριβώς τη στιγμή που έχεις ανάγκη να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου.

Γιατί δεν είσαι μόνος/η!

Συζήτησε με έναν έμπειρο Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας που θα προσεγγίσει με ευαισθησία και κατανόηση ό,τι επιθυμείς να μοιραστείς.

Γιατί είναι ωραίο να νιώθεις ασφάλεια!

Συνομίλησε εύκολα από το σπίτι σου, νιώθοντας άνετα και αποφεύγοντας τις περιττές μετακινήσεις.

Εάν σε ενδιαφέρει να κάνεις μια συνεδρία μέσω διαδικτύου με κάποιον σύμβουλο ψυχικής υγείας από την ομάδα μας. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Ποιό είναι το φύλο σου;

Ευχαριστούμε!

Τι είπαν για εμάς

Η ψυχοθεραπεύτρια μου ήταν ζεστή και φιλική με έκανε να νιώσω πολύ άνετα από την αρχή. Εδώ που μένω είναι πολύ δύσκολο να ξεκίναγα κάτι αντίστοιχο.

Μαρία Κ.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Πως μπορώ να καταλάβω αν χρειάζομαι ψυχοθεραπεία;


Αν θέτεις αυτό το ερώτημα στον εαυτό σου, μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις. Συνήθως οι άνθρωποι έρχονται για ψυχοθεραπεία όταν δε νιώθουν καλά και κυρίως όταν έρχονται αντιμέτωποι με μία δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που κάποιος αναζητά την αυτοβελτίωση του. Εάν υπάρχουν σκέψεις αυτοκτονίας. Επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 210 3417162-3, ή στο 1018.
Το Απόρρητο


Το απόρρητο αποτελεί τη δεοντολογική βάση της δουλειάς ενός ψυχολόγου. Πρόκειται για τη συνθήκη εμπιστευτικότητας των όσων λέγονται μέσα σε μια συνεδρία. Αποτελεί βασική προϋπόθεση της ψυχοθεραπευτικής δουλειάς, καθώς παρέχει ένα πλαίσιο ασφάλειας και εμπιστοσύνης μεταξύ ψυχολόγου και πελάτη. Διάλυση του απορρήτου μπορεί να υπάρξει μόνο σε περιπτώσεις όπου θα απειληθεί κάποια ζωή.
Ποιος ο λόγος να επιλέξω εσάς για online ψυχοθεραπεία;


Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε, το να κάνουμε ψυχοθεραπεία δε σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα. Ο σκοπός της ψυχοθεραπείας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Αν λοιπόν κάποιος άνθρωπος σε κάποιο σημείο της ζωής του έχει προβληματιστεί ή έχει έρθει σε ένα αδιέξοδο, μέσω της ψυχοθεραπείας θα μπορέσει να δει με μια άλλη ματιά, να βρει μια εναλλακτική λύση, κάτι που ίσως την συγκεκριμένη στιγμή δεν του περνάει καν από το μυαλό. Το πλεονέκτημα της online ψυχοθεραπείας είναι ότι εκμηδενίζει αποστάσεις, γλιτώνει πολύ χρόνο από μετακινήσεις, έχεις περισσότερες επιλογές από θεραπευτές. Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι κάνεις πιο εύκολα το πρώτο βήμα. Από το ίδιο σου το σπίτι μιλάς με έναν ειδικό για αυτά που σε απασχολούν. Ένα από τα βασικότερα πράγματα που μαθαίνει ένας ψυχοθεραπευτής είναι ποτέ να μην κρίνει και να αποδέχεται όπως είναι το θεραπευόμενο του. Βρίσκουμε λοιπόν μέσω της διαδικασίας έναν έμπειρο σύμμαχο εναντίον του οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να έχουμε. Στο therapyway δεν κάνετε μόνο μια ψυχοθεραπεία, γίνεστε μέλος μιας κοινότητας η οποία θα σας στηρίξει σε οποιοδήποτε πρόβλημα η προβληματισμό έχετε. Θα πάρετε ειδικές τιμές σε σεμινάρια και μπορείτε οπότε το θελήσετε να έρθετε στα γραφεία μας να γνωριστείτε από κοντά με τον ψυχοθεραπευτή σας ή ακόμα να συνεχίσετε την ψυχοθεραπεία απο κοντά εάν και εφόσον αυτό είναι δυνατό.
Πόσο κοστίζει μια συνέδρια ψυχοθεραπείας;


Το κόστος είναι 40 € η συνεδρία η 35 € εάν πάρεις πακέτο τεσσάρων συνεδριών. Δες περισσότερες πληροφορίες για το κόστος της ψυχοθεραπείας https://www.therapyway.gr/plans-pricing.
Πόσο διαρκεί μία συνεδρία;


Η διάρκεια μιας ψυχοθεραπευτικής συνεδρίας, έχει διάρκεια 50-60 λεπτά.
Πώς μπορώ να πληρώσω για τις συνεδρίες μου;


Όλες οι αγορές των συνεδριών γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal.
Μπορώ να ακυρώσω ή να αλλάξω τη συνεδρία μου;


Ναι, μπορείς να στείλεις e-mail ή να πάρεις τηλέφωνο την γραμματεία ή τον ίδιο τον ψυχοθεραπευτή. Η ακύρωση κάποιου ραντεβού θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 24 ώρες πριν, ώστε να είναι ελεύθερο για κάποιον άλλον θεραπευόμενο. Αν η ακύρωση γίνει λίγες ώρες πριν το ραντεβού ή την τελευταία στιγμή, χρεώνεται κανονικά στην προκαθορισμένη τιμή.
Ποια είναι η διαδικασία;


Είναι πολύ απλό συμπληρώνεις την σύντομη φόρμα και κάποιος συνεργάτης εξειδικευμένος στο αίτημα σου, θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για να κλείσετε ένα ραντεβού.